Op zoek naar fietsverhuur mechelen?

fietsverhuur mechelen
 
t Atelier fietsdienst diensten.
Bij overheid, vereniging of bedrijf zorgen we voor een netjes onderhouden fietspark. de NMBS bouwen we fietsdiensten uit in de Mechelse stationsbuurt. Hier k an u terecht voor reparaties en fietsverhuur. Toezicht, onderhoud en opruimen van fietsen, bvb. bij stations en randparkings.
chalet ardennen huren
Trein fiets Mechelen Groene Halte.
Dan kan je eenvoudig je fiets afhalen in het fietspunt na afspraak. Een fiets huren kost 10/dag en 5 voor een halve dag 3u. Het fietspunt beschikt ook over enkele kinderfietsen, kinderstoeltjes, gekke fietsen en elektrische fietsen. Fietspunt Mechelen: Koning Albertplein 2, 2800 Mechelen tel.
Fiets te Koop
Mechelen.
Foto t Atelier. Sinds 5 november 2007 baat Fietsatelier Mechelen vzw een fietspunt uit aan het NMBS-station in Mechelen. Het Fietsatelier staat in voor toezicht op en onderhoud van alle niet-betalende fietsenstallingen aan de linker, rechter en achterzijde van het station en van de beveiligde/betalende stallingen.
Scheveningen
Fietspunt Mechelen Stad Mechelen.
Sinds 2007 baat Fietsatelier Mechelen vzw een fietspunt uit aan het NMBS-station in Mechelen. Je kan er een fiets huren en pendelaars kunnen er terecht voor herstellingen volgens het thuiskomprincipe. De hersteldienst is een service om gestrande fietsers voort te helpen; het gaat om herstellingen die noodzakelijk zijn om veilig en reglementair thuis te komen met de fiets.
belfius
Elektrische fietsen huren.
Kom het proberen en geniet van een heerlijke dag met familie, vrienden of je partner. Met de fiet-o-strade Antwerpen Mechelen en de Netedijk op wandelafstand van het atelier, is De Fietsmobiel ideaal gelegen om je fietstochten te beginnen, bv: via de fietsknooppunten 56, 60 en 66 zijn vlakbij.
mooietassen.eu
Mechelen.
Home Diensten Verhuur Mechelen. Terug naar overzicht Fietsverhuur in Mechelen. t Atelier, uitbater van het Mechelse fietspunt, verhuurt fietsen aan pendelaars, studenten en toeristen. Ook bedrijven kunnen bij Velo terecht om fietsen te huren of te leasen of om eigen bedrijfsfietsen te laten onderhouden.
Sociale werkplaats t Atelier Mechelen: keuze houtwerkplaats of fietsatelier.
Fietsen in en buiten de stad Mechelen Mechelen op zijn Best.
0800: Zaterdagmarkt te Mechelen @ Centrum Mechelen. Zaterdagmarkt te Mechelen @ Centrum Mechelen. dec 2 @ 0800: 1300.: Shoppen op de zaterdagmarkt te Mechelen De zaterdagmarkt in de historische stad Mechelen, is één van de grootste openbare markten in Vlaanderen.

Contacteer ons