Op zoek naar fietsverhuur mechelen?

fietsverhuur mechelen
 
Mechelen Blue-bike.
Ontdek Blue Bike. Heb je Vragen? Hier vind je.: Via de voorkant van het station meteen links. 115, voor de eerste 24u per rit. 10 / 64 fietsen beschikbaar. Word geholpen door een fietspuntmedewerker. Twitter Instagram Facebook. Voordelen voor bedrijven.
Keyboost Nederland
Sociale werkplaats t Atelier Mechelen: keuze houtwerkplaats of fietsatelier.
geld lenen
Mechelen.
Foto t Atelier. Sinds 5 november 2007 baat Fietsatelier Mechelen vzw een fietspunt uit aan het NMBS-station in Mechelen. Het Fietsatelier staat in voor toezicht op en onderhoud van alle niet-betalende fietsenstallingen aan de linker, rechter en achterzijde van het station en van de beveiligde/betalende stallingen.
backlinks
Fietspunt Mechelen Stad Mechelen.
Sinds 2007 baat Fietsatelier Mechelen vzw een fietspunt uit aan het NMBS-station in Mechelen. Je kan er een fiets huren en pendelaars kunnen er terecht voor herstellingen volgens het thuiskomprincipe. De hersteldienst is een service om gestrande fietsers voort te helpen; het gaat om herstellingen die noodzakelijk zijn om veilig en reglementair thuis te komen met de fiets.
boxspring
Dijlestad kiest voor beperkte fietsverhuur Mechelen Gazet van Antwerpen.
Dijlestad kiest voor beperkte fietsverhuur. 29/06/2012 om 0951: door Sven Van Haezendonck. Dijlestad kiest voor beperkte fietsverhuur. Mechelen Er komt in Mechelen geen grootschalig verhuursysteem waarbij mensen op 19 verschillende punten in de stad een fiets kunnen uitlenen. De stad kiest voor een beperkter project.
Mechelen.
Home Diensten Verhuur Mechelen. Terug naar overzicht Fietsverhuur in Mechelen. t Atelier, uitbater van het Mechelse fietspunt, verhuurt fietsen aan pendelaars, studenten en toeristen. Ook bedrijven kunnen bij Velo terecht om fietsen te huren of te leasen of om eigen bedrijfsfietsen te laten onderhouden.
Fietsen in en buiten de stad Mechelen Mechelen op zijn Best.
0800: Zaterdagmarkt te Mechelen @ Centrum Mechelen. Zaterdagmarkt te Mechelen @ Centrum Mechelen. feb 24 @ 0800: 1300.: Shoppen op de zaterdagmarkt te Mechelen De zaterdagmarkt in de historische stad Mechelen, is één van de grootste openbare markten in Vlaanderen.
Trein fiets Mechelen Groene Halte.
Dan kan je eenvoudig je fiets afhalen in het fietspunt na afspraak. Een fiets huren kost 10/dag en 5 voor een halve dag 3u. Het fietspunt beschikt ook over enkele kinderfietsen, kinderstoeltjes, gekke fietsen en elektrische fietsen. Fietspunt Mechelen: Koning Albertplein 2, 2800 Mechelen tel.

Contacteer ons