Zoeken naar salamander maasmechelen

salamander maasmechelen
 
De Salamander in Maasmechelen, Jozef Smeetslaan 280, telefoon: 089/76 met openingsuren Campings.
Klik voor fax Fax: 089/76 09 25. Klik voor gsm GSM: 0476/20 46 99. Campings in Maasmechelen Feestzalen in Maasmechelen Traiteurs in Maasmechelen. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren De Salamander toe. Ontdek andere handelaars in de buurt van De Salamander in Maasmechelen.
garagepoorten
Mechelse Heide Toerisme Maasmechelen.
Voor een korte wandeling kies je best de blauwe route: deze vertrekt vanaf Camping Salamander J. De 53, km lange lus slingert door een uiterst gevarieerd landschap. Op die manier geniet je van de prachtige paarse heideontdek, je de grindgroeve en al de fauna en flora die het Nationaal Park rijk is. Ongeveer een halve km na de startplaats Toegangspoort Mechelse Heide, Jozef Smeetslaan 280 beklim je het hoogste natuurlijke punt van de Hoge Kempen 104m. Je hebt hier een schitterend panoramisch uitzicht over de Mechelse Heide en de grindwinning. Als het weer meezit, zie je in de verte ook de mijnterrils van Waterschei en Eisden. Als het al wat duister begint te worden, moet je uitkijken naar de Vuurman. Die trekt bij voorkeur bij droog weer over open terrein, meestal als een langzaam bewegende rode gloed. Waag het niet hem uit te dagen door te fluiten! Inkom: vrije toegang. Groepen kunnen terecht op www.nationaalpark.be. Extra: wandelkaart Nationaal Park Hoge Kempen: 2.5. Box Nationaal Park Hoge Kempen met alle kaarten: 16. Deel deze pagina op. Dagtrips voor groepen. Uit In Maasmechelen.
boxspring
Camping Salamander Toerisme Maasmechelen.
WAT TE DOEN? Start / VERBLIJVEN / Campings / Camping Salamander. Joseph Smeetslaan 280. 3630 Mechelen a/d Maas. T 32 0 89 76 49 42. Deel deze pagina op. Dagtrips voor groepen. Uit In Maasmechelen. Zoek op deze trefwoorden Zoek.
schuldsaldo berekenen
Restaurant Campeerverblijfpark De Salamander / Fiets Wandelcafé t Salamanderke in Maasmechelen Limburg. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Campeerverblijfpark De Salamander / Fiets Wandelcafé t Salamanderke ligt aan de rand van het Belgisch-Limburgse stadje Maasmechelen. Fiets en wandelliefhebbers kunnen in deze regio hun hart ophalen aan het aangrenzende Nationaal Park de Hoge Kempen. In Maasmechelen en het nabije Genk is bovendien volop cultuurhistorie te beleven, bijvoorbeeld over de mijnbouwgeschiedenis.
Daikin warmtepomp
Mechelse Heide Maasmechelen Nationaal Park Hoge Kempen.
Mechelse Heide Maasmechelen. Mechelse Heide Maasmechelen. De Mechelse Heide is de toegangspoort bij uitstek om al wandelend te verkennen. Van midden augustus tot midden september tovert de bloeiende heide dit landschap om in een paars schilderij. Anders dan aan de andere toegangspoorten vind je hier geen bezoekersonthaal.
t Salamanderke Toerisme Limburg.
Missie voor Toerisme Limburg VZW: Met publieke en private actoren binnen de vrijetijdseconomie een marktgericht, kwaliteitsvol, attractief en duurzaam toerisme ontwikkelen en stimuleren. Daarbij streven we naar meerwaarde voor alle toeristische actoren, en positioneren we Limburg als een sterk merk en als een onderscheidende toeristische bestemming in het hart van Europa.
t Salamanderke, Maasmechelen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Maasmechelen. Populaire keukens in Maasmechelen. Café restaurants in Maasmechelen. Fastfood restaurants in Maasmechelen. Frans restaurants in Maasmechelen. Grieks restaurants in Maasmechelen. Italiaans restaurants in Maasmechelen. Mediterraan restaurants in Maasmechelen. Pizzeria restaurants in Maasmechelen. Veganistische restaurants in Maasmechelen.
Kamperen Maasmechelen Salamander: kampeerverblijfpark, cafetaria.
Blijft u graag op de hoogte van de evenementen van Kampeerverblijfpark Salamander in Maasmechelen? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief. Heeft u vragen of wenst u inlichtingen over het kamperen? Contacteer ons dan vrijblijvend via onderstaand contactformulier. In Maasmechelen en omgeving is er steeds heel wat te doen.

Contacteer ons