Op zoek naar maasmeander?

maasmeander
 
Maasmeander De sociale kaart.
Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. Maasmeander biedt mogelijkheid tot permanente opvang van 120 zorgbehoevende senioren. Daarnaast is er mogelijkheid tot kortverblijf tijdelijke opvang voor 10 personen. Zelfstandig wonen met thuisondersteunende zorg en dienstverlening is mogelijk in 35 ruime assistentiewoningen.
https://www.herrmansch.nl/pianoverhuizen
Maasmeander Rusthuis.
Vanaf 5300, per dag. Maasmeander is een woonzorgcampus in het centrum van Maasmechelen.Onze woonzorgcampus biedt een waaier aan opvangmogelijkheden voor zowel actieve als zorgbehoevende senioren. De verscheidene woon en zorgvormen kunnen naadloos op elkaar aansluiten en verzekeren u van een zorgeloze oude dag waarin u centraal staat.Wij beschikken over 120 kamers voor permanent verblijf in ons woonzorgcentrum en 10 kamers voor kortverblijf.
goedkoop lenen
Woonzorgcentrum WZC en serviceflats De Maasmeander in Maasmechelen.
Woonzorgcentrum WZC en serviceflats De Maasmeander in Maasmechelen. Gepubliceerd: dinsdag 05 mei 2015 1440.: SD verzorgt de volledige bewegwijzering richtingssignalisatie, deurbordjes en buitensignalisatie van woonzorgcentrum De Maasmeander in Maasmechelen, dewelke onderdeel is van Senior Living Group. Deurbordjes met variabele tekst in serviceflats in Formo einschub.
boxspring
Centrum voor Kortverblijf Maasmeander De sociale kaart.
Centrum voor Kortverblijf Maasmeander. Delen op Facebook. Delen op LinkedIn. Activiteiten en contactpersonen. Toevoegen aan favorieten. Voeg Centrum" voor Kortverblijf Maasmeander" toe aan een favorietenlijst. Gelieve een lijst aan te maken. Zoekopdracht opslaan Annuleren. Centrum voor Kortverblijf Maasmeander. U bent hier. Centrum voor Kortverblijf Maasmeander.
autolening beobank
Maasmeander Inforegio.be.
Op deze pagina vind je de contactgegevens van Maasmeander te Maasmechelen, Dr. Contacteer Maasmeander als u op zoek bent naar: Rusthuizen bejaardentehuizen, Woonzorgcentrum, regio Maasmechelen. Haubenlaan 6, 3630 Maasmechelen. T 089 76 90 00. E Stuur Maasmeander een e-mail. Verpleging aan huis.
Maasmeander Startpagina Facebook.
Album Sinterklaas 6-12-2017. Maasmeander heeft 5 nieuwe foto's' van 6 december 2017 toegevoegd aan het album Sinterklaas 6-12-2017. 6 december 2017. Hoog bezoek in Maasmeander! De Sint en zijn pieten kwamen nog even langs in Maasmeander voor ze terug naar Spanje vertrokken.
Maasmeander.
Stads of dorpskern. In het centrum. Vanaf 5537, de prijzen hangen af van verschillende factoren, waaronder het type van uw kamer. Voor meer informatie kunt u best contact met ons opnemen. Download PDF brochure: Maasmeander Assistentiewoningen. Download PDF brochure: Maasmeander Woonzorgcentrum.

Contacteer ons