Meer resultaten voor maasmeander

maasmeander
 
Maasmeander De sociale kaart.
Terug naar resultaatslijst. Andere organisaties op deze locatie. Maasmeander biedt mogelijkheid tot permanente opvang van 120 zorgbehoevende senioren. Daarnaast is er mogelijkheid tot kortverblijf tijdelijke opvang voor 10 personen. Zelfstandig wonen met thuisondersteunende zorg en dienstverlening is mogelijk in 35 ruime assistentiewoningen.
garagepoorten
Maasmeander Rusthuis.
Vanaf 5300, per dag. Maasmeander is een woonzorgcampus in het centrum van Maasmechelen.Onze woonzorgcampus biedt een waaier aan opvangmogelijkheden voor zowel actieve als zorgbehoevende senioren. De verscheidene woon en zorgvormen kunnen naadloos op elkaar aansluiten en verzekeren u van een zorgeloze oude dag waarin u centraal staat.Wij beschikken over 120 kamers voor permanent verblijf in ons woonzorgcentrum en 10 kamers voor kortverblijf.
vochtbestrijding
Maasmeander Wandeling Wandel.nl.
Door te wandelen wordt onze samenleving leuker en vitaler. Wandel.nl biedt alle wandelaars in Nederland diensten, kennis en producten om wandelen optimaal te ervaren. Voor en door wandelaars maken we de wandelcommunity van Nederland. Wandel.nl is een initiatief van KWBN.,
backlink
Maasmeander Inforegio.be.
Op deze pagina vind je de contactgegevens van Maasmeander te Maasmechelen, Dr. Contacteer Maasmeander als u op zoek bent naar: Rusthuizen bejaardentehuizen, Woonzorgcentrum, regio Maasmechelen. Haubenlaan 6, 3630 Maasmechelen. T 089 76 90 00. E Stuur Maasmeander een e-mail. Verpleging aan huis.
Ballonvaarten
Stichting Maasmeanders Vrije tijd aan de rivier de Maas.
Je ziet in één oogopslag wat de omgeving van je keuze te bieden heeft. Vind ons leuk. Volg ons op twitter. Zondag 6 mei, gratis mee met de Maasmeander trein om via een toeristische route te genieten van Megen-Haren-Macha https//t.co/1wxminxHIC.:
WZC Maasmeander Gratis rusthuizen gids in België MySeniors.
de 1785 à 1830. Plaatsbeschrijving opgemaakt in het bijzijn van de bewoner of van de familieleden op het moment van de intrek. In de wachtlijst inschrijven. Inlichtigen aanvraag voor huisvesting WZC Maasmeander. Dit aanvraag betreft Een gewenste bezoek. Een vrije plaats.
Maasmeander Woonzorgcentrum Maasmechelen.
De kans is groot dat Maasmeander een oplossing voor u heeft. Iedereen heeft zijn plaats in woonzorgcentrum Maasmeander. Met 120 kamers voor permanent verblijf.; Van mobiele tot zorgbehoevenden bewoners.; Waarbij we ook graag uw familie betrekken bij uw leven in Maasmeander.

Contacteer ons