Resultaten voor maasmechelen village wikipedia

maasmechelen village wikipedia
 
Maasmechelen Travel guide at Wikivoyage.
The Maasmechelen Village shopping centre is right next to it, as well as a cinema. updated Jun 2017. 50.989224 5.697711 2 Hotel Porta Cité, Louis Mercierlaan 1, 32 485 73 30 01, e-mail: info@hotelportacite.be. updated Jan 2018. Go next edit. This city travel guide to Maasmechelen is an outline and needs more content. It has a template, but there is not enough information present. Please plunge forward and help it grow! Retrieved from" https//en.wikivoyage.org/w/index.phptitleMaasmechelenoldid3385706.: Has custom banner. Has map markers. All destination articles. Has Geo parameter. Articles with Related Wikipedia same as Wikidata.
vendome cinema
Geschiedenis van Maasmechelen Wikipedia.
Op een deel van het voormalige mijnterrein ligt vandaag Maasmechelen Village, een outlet-winkelstraat. Slechts enkele Eisdense mijngebouwen konden na 1987 van de slopershamer gered worden en kregen nieuwe functies: gemeentelijke academie, hotel, Grand Café, bioscoopzalen. De lifttorens boven de gedempte mijnschachten, waarvan er één werd gesloopt en meteen daarna weer is opgebouwd, zullen als monument bewaard blijven. Kruising bij het gemeentehuis. Landschap voor de bouw van de cités. De Dokter Haubenlaan. Het gemeentehuis voor het gebombardeerd werd tijdens de Tweede Wereldoorlog. Bronnen, noten en/of referenties. Geschiedenis van Maasmechelen. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 24 feb 2017 om 2019. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.,
backlinks
Connecterra Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. terrils en plassen in Connecterra. Connecterra is de naam voor het gebied op de grens tussen de gemeenten Maasmechelen en Dilsen-Stokkem. Sinds 30 juni 2013 fungeert het als zesde toegangspoort en hoofdpoort van het Nationaal Park Hoge Kempen. De naam Connecterra verwijst naar verbinden Connect met de aarde Terra. Het gebied is planologisch ingekleurd als recreatiegebied op de site waar tot 1987 de steenkoolmijn van Eisden gevestigd was. Connecterra maakt deel uit van het grotere project Terhills" op het voormalige mijnterrein vlak bij outlet center Maasmechelen Village.
boxspring
Factory outlet center Wikipedia.
Maasmechelen Village in Maasmechelen; open sinds 2001. Factory Shopping in Messancy. Ardennes Outlet in Verviers. Bronnen, noten en/of referenties. en Consumers May Not Know Theyre Getting Lower-Quality Clothes At Outlet Stores, BuzzFeed News, 15 mei 2014 geraadpleegd 11 juni 2016. Marketing en verkoop. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 24 dec 2017 om 1132. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.,
argenta
Maasmechelen Wikipedia.
Spicy Maasmechelen is een 3 dagen durend culinair festival dat meer dan 11.000 bezoekers aantrekt en plaatsvindt op de terreinen naast Maasmechelen Village. Maasmechelen behoort tot de 5 gemeenten met de hoogste werkloosheidsgraad van Vlaanderen; in Maasmechelen bedraagt deze 1338%, maart 2013.
mechelse heide bioscoop maasmechelen maasmechelen village wikipedia.
Op het vroegere mijnterrein, omgedoopt tot Leisure Valley, is in 2001 het outlet-center Maasmechelen Village verrezen. In 2013 werd de eerste fase van de Hoofdpoort naar het Nationaal Park Hoge Kempen gerealiseerd op het voormalig mijnterrein, in de vorm van een klein bezoekerscentrum. Maasmechelen Village Wikipedia.
Recreatiedomein Maasvallei Wikipedia.
Als in juni 2013 Connecterra werd geopend als de Hoofdpoort naar het Nationaal Park Hoge Kempen, werd de bestaande noordelijke ingang van het recreatiedomein gesloten voor wandelaars en fietsers en kwam er een nieuwe toegang bij één van de schachtbokken, op loopafstand van het shoppingcenter Maasmechelen Village. Enkele dagen na de opening van Connecterra bleek dat Center Parcs toch weer interesse heeft voor commerciële verblijfsinfrastructuur in noorden van het recreatiedomein. De Sint-Barbarakerk van Eisden op de achtergrond. Externe links bewerken. Webpagina over de beslissing van de deputatie. Officiële website Connecterra. 51 0 NB, 5 40 OL. WikipediaCoördinaten: op Wikidata. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 20 okt 2016 om 1231. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.,
Maasmechelen Wikipedia.
The Eisdense cité, a 20th-century garden city with typical cottage-like houses in a park setting, still bear witness to the citys mining history. One of the houses has been converted into a museum. Maasmechelen Village, an outlet shopping center was built near the old mining district.

Contacteer ons