Resultaten voor de salamander maasmechelen

de salamander maasmechelen
 
Restaurant Campeerverblijfpark De Salamander / Fiets Wandelcafé t Salamanderke in Maasmechelen Limburg. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Campeerverblijfpark De Salamander / Fiets Wandelcafé t Salamanderke ligt aan de rand van het Belgisch-Limburgse stadje Maasmechelen. Fiets en wandelliefhebbers kunnen in deze regio hun hart ophalen aan het aangrenzende Nationaal Park de Hoge Kempen. In Maasmechelen en het nabije Genk is bovendien volop cultuurhistorie te beleven, bijvoorbeeld over de mijnbouwgeschiedenis.
Daikin airco
Camping Salamander Toerisme Maasmechelen.
WAT TE DOEN? Start / VERBLIJVEN / Campings / Camping Salamander. Joseph Smeetslaan 280. 3630 Mechelen a/d Maas. T 32 0 89 76 49 42. Deel deze pagina op. Dagtrips voor groepen. Uit In Maasmechelen. Zoek op deze trefwoorden Zoek.
dakwerken herentals
Restaurant-taverne-fietscafé t Salamanderke in Maasmechelen Horecagids.be.
Restaurant-taverne-fietscafé t Salamanderke in Maasmechelen Het rustigste terras van Maasmechelen met zicht op het zwembad, gelegen aan het Nationaal Park Hoge Kempen en de Wandelpoort bij uitstek de Mechelse Heide. Bij ons vind je nog de gezellige en vlotte bediening met een variatie van dranken en snacks tot volledige maaltijden.
Springkasteel
Wandelen nabij Salamander Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen nabij Salamander Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Guy Bezienswaardigheden Salamander Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
vergelijk hypothecaire leningen
Mechelse Heide Toerisme Maasmechelen.
Voor een korte wandeling kies je best de blauwe route: deze vertrekt vanaf Camping Salamander J. De 53, km lange lus slingert door een uiterst gevarieerd landschap. Op die manier geniet je van de prachtige paarse heideontdek, je de grindgroeve en al de fauna en flora die het Nationaal Park rijk is. Ongeveer een halve km na de startplaats Toegangspoort Mechelse Heide, Jozef Smeetslaan 280 beklim je het hoogste natuurlijke punt van de Hoge Kempen 104m. Je hebt hier een schitterend panoramisch uitzicht over de Mechelse Heide en de grindwinning. Als het weer meezit, zie je in de verte ook de mijnterrils van Waterschei en Eisden. Als het al wat duister begint te worden, moet je uitkijken naar de Vuurman. Die trekt bij voorkeur bij droog weer over open terrein, meestal als een langzaam bewegende rode gloed. Waag het niet hem uit te dagen door te fluiten! Inkom: vrije toegang. Groepen kunnen terecht op www.nationaalpark.be. Extra: wandelkaart Nationaal Park Hoge Kempen: 2.5. Box Nationaal Park Hoge Kempen met alle kaarten: 16. Deel deze pagina op. Dagtrips voor groepen. Uit In Maasmechelen.
https://www.openmakelaars.nl/wonen/aankopen/
Mechelse Heide Maasmechelen Nationaal Park Hoge Kempen.
In de buurt.: Vakantiehuis Fabiola: jeugdvakantiecentrum met bijzondere aandacht voor kinderen met een beperking, www.kfh.be. Toegangspoort Mechelse Heide ligt aan knooppunt 60. Er is ter plekke geen fietsverhuur. Adres: Joseph Smeetslaan 280, 3630 Maasmechelen. Koop de laatste wandel, fietskaarten en boeken.
Salamander 3630 Mechelen-aan-de-Maas, Joseph Smeetslaan 280 Op café gaan.
Joseph Smeetslaan 280, 3630 Mechelen-aan-de-Maas Maasmechelen. 089 76 49 42 Tel. 0476 20 46 99 GSM. 089 76 09 25 Fax. Eten: Geen idee. contacteer deze zaak. De openingsuren van deze zaak zijn niet bekend. Deze zaak heeft geen caféspelen of de caféspelen van deze zaak zijn niet bekend.
Kamperen Maasmechelen Salamander: kampeerverblijfpark, cafetaria.
Blijft u graag op de hoogte van de evenementen van Kampeerverblijfpark Salamander in Maasmechelen? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief. Heeft u vragen of wenst u inlichtingen over het kamperen? Contacteer ons dan vrijblijvend via onderstaand contactformulier. In Maasmechelen en omgeving is er steeds heel wat te doen.

Contacteer ons