Resultaten voor evenwichtstoornis

evenwichtstoornis
 
Evenwichtsstoornissen UZ Leuven.
U vindt hier een aantal mogelijke behandelingen voor deze aandoening. Na de diagnose kiest uw arts, samen met u en de andere artsen van het team, de beste oplossing voor u. Uw behandeling kan dus afwijken van de hieronder voorgestelde therapieën.
RAIL
Tkst Meer.
De oorzaken van een evenwichtstoornis hebben niet altijd te maken met problemen in het evenwichtsorgaan. Er kan ook iets misgaan met de bloeddruk of de verwerking van informatie in de hersenen. Omdat ouderen vaak last hebben van verschillende ziektes, kunnen er verschillende oorzaken voor evenwichtstoornissen zijn.
auto verzekeren
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om je gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website Ziekenhuis.nl relevante aanbiedingen te doen.
sea life
Evenwichtsstoornis Wat is het en hoe kun je het behandelen? YouTube.
In deze animatie wordt uitgelegd wat een evenwichtsstoornis is. Er wordt uitgelegd hoe het evenwichtsorgaan functioneert en wat de oorzaak is van een evenwichtsstoornis. Ook wordt behandeld welke symptomen er bij deze aandoening optreden en hoe het te behandelen is.
Ballonvaart
Evenwichtsstoornissen UZA.
De meeste mensen klagen bij duizeligheid over draaierigheid, een licht gevoel in het hoofd, het gevoel alsof de wereld om hen heen draait of dat zijzelf rondtollen. Dit onaangename gevoel kan gepaard gaan met allerlei andere klachten zoals angst, misselijkheid en braken.
Evenwichtstoornissen.
Informatie site over Orthomoleculaire gezondheidsleer. Home Encyclopedie E Encyclopedie Evenwichtstoornissen Evenwichtstoornissen. Evenwichtsstoornissen gaan vaak gepaard met duizeligheid, waardoor men het evenwicht kan verliezen. Enkele oorzaken kunnen zijn.: Een storing in het evenwichtsorgaan in het binnenoor door een verkoudheid of griep.
Video: Evenwichtstoornis gezondheid.be.
Er wordt uitgelegd hoe het evenwichtsorgaan functioneert en wat de oorzaak is van een evenwichtsstoornis. Ook wordt behandeld welke symptomen er bij deze aandoening optreden en hoe het te behandelen is. Tot slot is er ook aandacht besteed aan de ziekte van Ménière.

Contacteer ons