Meer resultaten voor maasmechelse heide

maasmechelse heide
 
Toegangspoort Mechelse Heide Maasmechelen Toerisme Limburg.
Vergezichten tot in Nederland en bij helder weer zelfs tot in Duitsland en de Hoge Venen. Met de wandelkaart combineer je vlot routes of stukken van wandelingen. Nieuw: het Zandloperpad is een 15, km lang, verhard pad dat je laat kennismaken met het typische heide en duinenlandschap van de Hoge Kempen.
persoonlijke lening
Mechelse Heide Maasmechelen 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Zeker bij mooi weer zorgt een wandeling over de heide voor een mooie portie. Stel een vraag over Mechelse Heide. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 25 februari 2018 beoordeeld.
GPS Trackers
Kappingen in de wandelzones van de Mechelse heide Gemeente Maasmechelen.
Zo ontstaan er grillige, structuurrijke overgangen tussen heide en bos, waar heel wat soorten zoals de nachtzwaluw of de gladde slang nood aan hebben. Op andere plaatsen in de Hoge Kempen worden bomen geplant om te zorgen voor een goede kwaliteit van de bossen: ook hier is variatie belangrijk.
omega horloge verkopen
Mechelse Heide Agentschap voor Natuur en Bos.
Om het heidegebied te behouden, moeten we dus een consequent natuurbeheer voeren. Zo kappen we de jonge boompjes in de heide, schrapen we de bovenste humusrijke grondlagen af plaggen en maaien we jaarlijks stukjes heide om jonge heide te behouden.
Ballonvaart
Nationaal Park Hoge Kempen Regionaal Landschap Kempen en Maasland.
Het gebied strekt zich uit over de gemeenten Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Zutendaal, Lanaken, Genk en As. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.
Wandeling doorheen de Mechelse Heide 75, km Nationaal Park Hoge Kempen Effen Weg.
Wandelen met chronische pijn. Wandeling doorheen de Mechelse Heide 75, km Nationaal Park Hoge Kempen. door Effen Weg Gepubliceerd 26 augustus 2017 Bijgewerkt 24 augustus 2017. Kaart wordt geladen. Nationaal park Toegangspoort Mechelse Heide Joseph Smeetslaan 280 Maasmechelen Nationaal park Toegangspoort Mechelse Heide.
Mechelse Heide: Wandelpad 5.7 km Recreatieve wandelroute RouteYou.
Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring en de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Mechelse Heide: Wandelpad 5.7 km. RouteYou Agentschap voor Natuur en Bos Routes Mechelse Heide: Wandelpad 5.7 km.
Toegangspoort Mechelse Heide Connecterra.
Hier wandel je tussen bos en heide in een mooi en uitgestrekt, golvend landschap. Hier is geen bezoekersonthaal, maar je vindt alle informatie in de schuilhut op de parking.Voor of na je wandeling kan je terecht in de cafetaria t Salamanderke.

Contacteer ons