Meer resultaten voor maasmechelse heide

maasmechelse heide
 
Toegangspoort Mechelse Heide Maasmechelen Toerisme Limburg.
Met de wandelkaart combineer je vlot routes of stukken van wandelingen. Nieuw: het Zandloperpad is een 15, km lang, verhard pad dat je laat kennismaken met het typische heide en duinenlandschap van de Hoge Kempen. Onderweg passeer je de kenmerkende biotopen van dit landschap.
auto verzekeren
Mechelse Heide Agentschap voor Natuur en Bos.
Om het heidegebied te behouden, moeten we dus een consequent natuurbeheer voeren. Zo kappen we de jonge boompjes in de heide, schrapen we de bovenste humusrijke grondlagen af plaggen en maaien we jaarlijks stukjes heide om jonge heide te behouden.
kredietbank
Toegangspoorten Nationaal Park Hoge Kempen.
Op deze plekken vind je een ruime parking, een bezoekersonthaal uitgezonderd Mechelse Heide en tal van attracties. Van minigolf, minitrein en mijncité naar blotevoetenpad, cosmodrome of stenenpad, voor ieder wat wils. Het Nationaal Park Hoge Kempen is met de auto vlot te bereiken vanaf de E314 via afrit 32 Nationaal Park-West of 33 Nationaal Park Oost.
GPS Trackers
Mechelse Heide Maasmechelen Nationaal Park Hoge Kempen.
Mechelse Heide Maasmechelen. Mechelse Heide Maasmechelen. De Mechelse Heide is de toegangspoort bij uitstek om al wandelend te verkennen. Van midden augustus tot midden september tovert de bloeiende heide dit landschap om in een paars schilderij. Anders dan aan de andere toegangspoorten vind je hier geen bezoekersonthaal.
place vendome
Wandeling doorheen de Mechelse Heide 75, km Nationaal Park Hoge Kempen Effen Weg.
Wandelen met chronische pijn. Wandeling doorheen de Mechelse Heide 75, km Nationaal Park Hoge Kempen. door Effen Weg Gepubliceerd 26 augustus 2017 Bijgewerkt 24 augustus 2017. Kaart wordt geladen. Nationaal park Toegangspoort Mechelse Heide Joseph Smeetslaan 280 Maasmechelen Nationaal park Toegangspoort Mechelse Heide.
Toegangspoort Mechelse Heide Connecterra.
Hier wandel je tussen bos en heide in een mooi en uitgestrekt, golvend landschap. Hier is geen bezoekersonthaal, maar je vindt alle informatie in de schuilhut op de parking.Voor of na je wandeling kan je terecht in de cafetaria t Salamanderke.
wandelroutes Maasmechelen Door Mechelse Heide wandelroutes Limburg.
Zoek een gemeente. Door Mechelse Heide Maasmechelen. Geniet van deze wandelroute. Door Mechelse Heide die start in de gemeente Maasmechelen. Je wandelt over een afstand van. 5 km in de provincie Limburg. Enkel met GPS Track. Met dank aan de Slefferkes.
Mechelse Heide: Wandelpad 5.7 km Recreatieve wandelroute RouteYou.
Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring en de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Mechelse Heide: Wandelpad 5.7 km. RouteYou Agentschap voor Natuur en Bos Routes Mechelse Heide: Wandelpad 5.7 km.

Contacteer ons