Op zoek naar park mechelen?

park mechelen
 
Wegbeschrijving Vrijbroekpark bezoekerscentrum Vormingplus regio Mechelen.
Neem de stadsring van Mechelen. Ter hoogte van het historische gebouw Brusselse poort verlaat je de ring, weg van het stadscentrum. Dan rijd je de brug over over de Leuvense vaart, dien je de wegwijzers te volgen. Er is een parking met aangepaste plaatsen voor mensen met een beperkte mobiliteit. Bij het binnenrijden van het park links aanhouden.
vendome
Brasserie t Park, Mechelen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Mechelen. Restaurants in de buurt van Brasserie t Park. Populaire keukens in Mechelen. Fastfood restaurants in Mechelen. Frans restaurants in Mechelen. Glutenvrije restaurants in Mechelen. Italiaans restaurants in Mechelen. Marokkaans restaurants in Mechelen. Mediterraan restaurants in Mechelen.
tuinaanleg mechelen
Brasserie t Park.
Tevens vindt het kruin van culinaire recensenten Yves Desmedt, Jan Van Hemeldonck, regelmatig hun weg naar brasserie feestzaal t Park voor de befaamde mosselgerechten. Op zomerse dagen kan je uitgebreid genieten van onze gerechten op het verwarmde terras, omringd door een schitterende natuurlijke omkadering. Stap in uw wandellaarzen en combineer je bezoek met een uitgebreide wandeling in het Vrijbroekpark te Mechelen, wereldberoemd om zijn prachtige rozencollecties en Dahlia tuin.
boxspring
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark Visit Mechelen.
Er is ook de nodige aandacht voor informatie: in de hele tuin vind je naambordjes en wandelbrochures. Onlangs keurde de provincieraad enkele nieuwe grondaankopen voor het Vrijbroekpark goed. Zo zal het park in de toekomst een heel stuk groter worden. Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark, Ridder Dessainlaan 65, 2800 Mechelen.
argenta autolening
Parken Tuinen Stad Mechelen.
Volg ons op. In een sterk verstedelijkte omgeving zijn parken en tuinen als oases in een woestijn. In Mechelen zijn er een aantal gezellige publiek toegankelijke parken.: Park Sint Romboutskerkhof. Tuin Hof van Busleyden. Park Oud Oefenplein. Tuin Aartsbisschoppelijk Paleis.
Taverne Mechelen Vrijbroekhof: restaurant, reserveren, brunch, feesten, seminaries, koffietafels, evenementen.
Het Vrijbroekhof is een ruime, open taverne in Mechelen, gelegen middenin het prachtige Vrijbroekpark en nabij het wandelknooppunt 258 en de fietsknooppunten 92 en 93. In onze taverne, met een mooi uitzicht op het park is er ruimte voor een 140-tal personen.
Parken en tuinenplan Stad Mechelen.
Vragen, meldingen, klachten en suggesties. Werken in Mechelen. Samenstelling en werking college. Belastingen voor Burgers. Wat zoek je? Huis van de Mechelaar. Parken en tuinenplan. Parken en tuinenplan. Volg ons op. Maar dat hoeft niet altijd ten koste te gaan van het aanwezige groen. Integendeel, iedereen heeft nood aan een stukje groen om tot rust te komen, om elkaar te ontmoeten, om te spelen, enz. Met het Parken en Tuinenplan wil het stadsbestuur niet alleen nieuwe parken en tuinen aanleggen, maar ook bestaande parken versterken. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan speelbossen en volkstuinparken. Park Sint Romboutskerkhof 2012, nieuwe groene ruimte.
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark Mechelen Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Zeer mooi en groen park gelegen aan de rand van Mechelen. Ideaal om hier rond te joggen, je kan kiezen of je het loopparcour 3km volgt of je kan je eigen route lopen. Bedank Lisa C. 12 augustus 2017 beoordeeld.

Contacteer ons