Zoeken naar park mechelen

park mechelen
 
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark Mechelen 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Ulrike_K0 Mechelen, Belgiƫ. 2 weken geleden beoordeeld. Gevarieerd park, uitstekend onderhouden. Dit park is absoluut de moeite waard. Uitstekend onderhouden op elk moment in het jaar, heel proper en uitstekende berichtgeving als ze iets aan het park veranderen en de reden waarom.
rolex verkopen
Brasserie t Park.
Vlees van eigen bodem. De kronieken van Sam. 32 15 42 01 77. 048 90 08 289. Geopend Wo t/m Zo. Brasserie t Park. Genieten in t Vrijbroekpark. Heerlijk eten drinken. Midden in het groen. Ook voor feesten, vergaderingen en recepties.
wat te doen mechelen
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark Visit Mechelen.
Er is ook de nodige aandacht voor informatie: in de hele tuin vind je naambordjes en wandelbrochures. Onlangs keurde de provincieraad enkele nieuwe grondaankopen voor het Vrijbroekpark goed. Zo zal het park in de toekomst een heel stuk groter worden. Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark, Ridder Dessainlaan 65, 2800 Mechelen.
argenta
Parken Tuinen Stad Mechelen.
Volg ons op. In een sterk verstedelijkte omgeving zijn parken en tuinen als oases in een woestijn. In Mechelen zijn er een aantal gezellige publiek toegankelijke parken.: Park Sint Romboutskerkhof. Tuin Hof van Busleyden. Park Oud Oefenplein. Tuin Aartsbisschoppelijk Paleis.
Ballonvaren
Vrijbroekpark Mechelen UiT in Vlaanderen.
Sportievelingen kunnen zich uitleven op de 9 tennisterreinen, het hockey, cricket, voetbal en basketbalveld. Er zijn ook 2 tavernes en een speeltuin. Vrijbroekpark Hombeeksesteenweg 264 2800 Mechelen. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Mechelen.
Brasserie t Park, Mechelen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Alle restaurants in Mechelen. Restaurants in de buurt van Brasserie t Park. Populaire keukens in Mechelen. Fastfood restaurants in Mechelen. Frans restaurants in Mechelen. Glutenvrije restaurants in Mechelen. Italiaans restaurants in Mechelen. Marokkaans restaurants in Mechelen. Mediterraan restaurants in Mechelen.
Brasserie t Park.
Tevens vindt het kruin van culinaire recensenten Yves Desmedt, Jan Van Hemeldonck, regelmatig hun weg naar brasserie feestzaal t Park voor de befaamde mosselgerechten. Op zomerse dagen kan je uitgebreid genieten van onze gerechten op het verwarmde terras, omringd door een schitterende natuurlijke omkadering. Stap in uw wandellaarzen en combineer je bezoek met een uitgebreide wandeling in het Vrijbroekpark te Mechelen, wereldberoemd om zijn prachtige rozencollecties en Dahlia tuin.
Taverne Mechelen Vrijbroekhof: restaurant, reserveren, brunch, feesten, seminaries, koffietafels, evenementen.
Het Vrijbroekhof is een ruime, open taverne in Mechelen, gelegen middenin het prachtige Vrijbroekpark en nabij het wandelknooppunt 258 en de fietsknooppunten 92 en 93. U kan ons het best bereiken via de Ridder Dessainlaan. In onze taverne, met een mooi uitzicht op het park is er ruimte voor een 140-tal personen.

Contacteer ons