Op zoek naar wandelen in zutendaal?

wandelen in zutendaal
 
Wandelgids Zuid-Limburg: Wandelroute Zutendaal.
Het Nationaal Park De Hoge Kempen, in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 50 km bos en heide beheerd en beschermd worden. Het gebied strekt zich uit over de gemeenten Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Zutendaal, Lanaken, Genk en As.
led inbouwspots
Wandelkaart Lieteberg.
Home / Toerisme / Wandelen / Wandelkaart Lieteberg Wandelkaart Lieteberg. Met uitzondering van het Vierlandsherenpunt liggen de wandelingen vanuit Lieteberg buiten het Nationaal Park, maar ze laten de bezoeker wel kennis maken met enkele bekoorlijke natuurgebieden op de zacht glooiende zuidrand van de Hoge Kempen. De meeste heide heeft plaats geruimd voor naaldbossen, maar de Bezoensberg is nog een mooi heiderelict, terwijl de Hesselsberg het op één na grootste jeneverbesstruweel van de Hoge Kempen omvat. Meer naar het zuiden toe heeft de omgeving Hoefaert, Roelen en Gellik nog heel wat in petto. De Hoefaert en Roelen bieden je een gevarieerd bosgebied. Gellik ligt op de rand met Haspengouw, te merken aan de boomgaarden die aan de dorpsrand staan. Er zijn 8 bewegwijzerde wandelroutes met als startpunten.: Toegangspoort Lieteberg, Blookbergstraat 3690 Zutendaal. Instapplaats Hoefaert, Parking Hoefaert, Overgang Hoefaertweg Dorpsstraat 3620 Gellik-Lanaken. Instapplaats Dorpsplein Zutendaal, Vijverplein 3690 Zutendaal. Instapplaats Bessemer, Kruispunt Bessemerstraat en Gijzenveldstraat 3690 Zutendaal.
juridisch forum
De beste wandelen routes in Zutendaal, Vlaams Gewest België: Wikiloc.
Activiteiten in Zutendaal, Vlaams Gewest België. De beste mountainbike routes in Zutendaal, Vlaams Gewest België. De beste wandelen routes in Zutendaal, Vlaams Gewest België. De beste fietsen routes in Zutendaal, Vlaams Gewest België. De beste lopen routes in Zutendaal, Vlaams Gewest België.
tweedehands horloges antwerpen
wandelroutes Zutendaal wandelen in Zutendaal.
Ballonvaarten
Wandelen in Zutendaal Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Zutendaal Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Wikipedia Bezienswaardigheden Zutendaal Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Lieteberg Zutendaal Nationaal Park Hoge Kempen.
Hier staan alleen maar planten die ze graag hebben en waar ze veilig kunnen nestelen. In het cafetaria met tuinterras geniet je na de inspanning van een stukje vlaai, een Belgisch biertje of een warme choco. Picknicken is toegelaten. Het centrum van Zutendaal ligt op rij en fietsafstand, hier vind je een aanbod horecazaken.
Ontspannen natuurwandelingen in Zutendaal, Limburg.
Home / Toerisme / Wandelen Ontspannen natuurwandelingen in Zutendaal, Limburg. Bezoekerscentrum Lieteberg is de ideale uitvalsbasis voor sportievelingen die graag natuurwandelingen maken in Limburg. Vanuit ons onthaalcentrum kan je op tocht door de prachtige natuur van Zutendaal, de bosrijkste gemeente van Vlaanderen.
Wandelroutes in Zutendaal.
App voor Android en iPhone. Wandelen slapen in een. Zoeken met formulier kaart. Mijn logies aanmelden. Wandelroutes in Zutendaal. Je vindt hier een overzicht aan wandelroutes in Zutendaal. straal 10 km. straal 15 km. straal 20 km. straal 25 km.

Contacteer ons