Resultaten voor wandelen in maasmechelen

wandelen in maasmechelen
 
Nationaal Park Hoge Kempen Toerisme Maasmechelen.
/ Wandelen / Nationaal Park Hoge Kempen. Nationaal Park Hoge Kempen. Nationaal Park Hoge Kempen. Het Nationaal Park Hoge Kempen is een uniek natuurgebied van meer dan 5700 ha groot. Het grootste gedeelte bevindt zich op Maasmechels grondgebied, met uitlopers tot in Zutendaal, Lanaken, Genk en As, die elk een eigen toegangspoort hebben. In Maasmechelen bevinden er zich 2 toegangspoorten namelijk Connecterra en de Mechelse Heide.
bijgebouwen
Mechelse Heide Maasmechelen Nationaal Park Hoge Kempen.
Mechelse Heide Maasmechelen. Mechelse Heide Maasmechelen. De Mechelse Heide is de toegangspoort bij uitstek om al wandelend te verkennen. Van midden augustus tot midden september tovert de bloeiende heide dit landschap om in een paars schilderij. Anders dan aan de andere toegangspoorten vind je hier geen bezoekersonthaal.
goedkoop lenen
De wandelroutes Connecterra.
CONNECTERRA Terhills, Zetellaan 54., 3630 Eisden Maasmechelen. E314 Brussel Aken, afrit 33 Nationaal Park-Oost. Volg richting Maasmechelen Leisure Valley. Ruime parkeervoorziening net voorbij Decathlon en nabij Maasmechelen Village. Volg vanaf daar de wegwijzers CONNECTERRA 5 minuten stappen. Ontdek ons op.
boxspring
Wandelen in Maasmechelen Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Maasmechelen Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Dromos Bezienswaardigheden Maasmechelen Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
lenen zonder bank
Mechelse Heide Agentschap voor Natuur en Bos.
Connecterra claimt misschien wel het mooiste uitzicht van de streek, maar dan hebben zeker en vast niet niet de wendeling gedaan over de Mechelse heide! Na elke kronkeling of achter elke heuvel of dal val je van de ene verbazing in de andere qua uitzicht en variƫteit van het landschap! Dit zijn uitzichten waar je mond letterlijk van openvalt en bovendien gratis Zeker ook eens doen dus! Zo'n' uitgestrekt gebied, jammer dat de parking boven" aan de Mechelse Heide niet meer is. Joseph Smeetslaan 280, 3630 Maasmechelen.
Wandelen Toerisme Maasmechelen.
Wat natuur en wandelroutes moet Maasmechelen zeker niet onderdoen voor andere groene gemeentes. Wij hebben de mooiste natuurgebieden van Limburg, hier gelegen in het hart van het Maasland. Enerzijds kan je schitterende natuurtaferelen ontdekken in ons Nationaal Natuurpark, de Maaswinkel, de kikbeekbron of het Kruinenpad?
Mechelse Heide Toerisme Maasmechelen.
Box Nationaal Park Hoge Kempen met alle kaarten: 16. Deel deze pagina op. Dagtrips voor groepen. Uit In Maasmechelen. Zoek op deze trefwoorden Zoek. Meer informatie over. ETEN EN DRINKEN. WAT TE DOEN? Bezoek Toerisme Maasmechelen. Zetellaan 35 3630 Maasmechelen.
Connecterra Maasmechelen Nationaal Park Hoge Kempen.
Je wordt voortgetrokken door een kabel in plaats van een boot. Iets rustiger maar ook de nodige kick geeft Maasmechelen Village, een topper voor de shopper. Bezoekersonthaal: tuinkamer met zomertoog en terras. Brasserie De Karbonkel, T32: 89 38 67 65.

Contacteer ons