Resultaten voor hoge venen wandelen

hoge venen wandelen
 
wandelroutes Botrange Hoge Venen 5 wandelroutes Luik.
Wandelen aan Zee. Wandelen per regio. Zoek een gemeente. Hoge Venen 5 Botrange. Geniet van deze wandelroute. Hoge Venen 5 die start in de gemeente Botrange. Je wandelt over een afstand van. 15 km in de provincie Luik. Enkel met GPS Track.
vakantiehuis sourbrodt
GR573 Eupen Helle Hoge Venen Herzogenhügel Botrange Mont Rigi.
Hij wil nog snel een stukje pad verkennen als voorbereiding voor een tocht met collegas uit het rusthuis waar hij werkt. Het is niet de eerste keer dat Raoul komt wandelen in de Hoge Venen, hij is enigszins vertrouwd met het gebied.
leningen simulatie
Eindeloos wandelen in de Hoge Venen Wandelingen.info.
Wandelroutes in Nederland: van LAW tot ANWB. Home Bestemmingen België Toppunt van België: wandelen in de Hoge Venen. Toppunt van België: wandelen in de Hoge Venen. Hartje winter kun je er skiën en langlaufen, de rest van het jaar nodigt de Hoge Venen uit tot eindeloos wandelen en fietsen.
wandelen
Hoge venen. Wandelroute RouteYou.
Home Routes Bezienswaardigheden. Deze site gebruikt cookies om je gebruikerservaring en de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. RouteYou Touareg Routes Hoge venen.
Ballonvaren
De Hoge Venen bezoeken? Ontdek het hoogtepunt van België.
Opgepast: rode vlag! Hangt de rode vlag uit in de Hoge Venen dan mag je er onder geen beding wandelen. Er is echter een uitzondering waar altijd gewandeld kan en mag worden en dat is het Natuurleerpad. Het Natuurleerpad staat vol met informatieborden in verschillende talen. Je maakt er uitgebreid kennis met de begroeiing van de Hoge Venen.
De Grote Oversteek zondag 7 mei of 14 mei, naar keuze.
Op zondag 7 mei én op zondag 14 mei je hebt dus de keuze organiseert Landschap vzw de derde editie van De Grote Oversteek, een wandeling langs de allermooiste plekjes van de Hoge Venen. Je wandelt op eigen tempo, zonder gids, maar met een zeer degelijke routebeschrijving en een gpx-bestand voor gebruikers van een wandel-gps.
Natuurcentrum van Botrange, Huis van het Natuurpark Hoge Venen Eifel.
In hartje Hoge Venen, onthult het Natuurcentrum van Botrange je de rijkdommen van het eerste natuurpark en grootste natuurreservaat van Belgie. Op het hoogste punt van België stelt het Huis van het Natuurpark je evenementen, ecopedagogische activiteiten, geleide wandelingen van maart tot november, tochten met elektrische fiets of autoped, en langlaufen voor.
GR 573 Hoge Venen wandelen GR573.
Startpagina Wandelen GR 573 Hoge Venen Vesder. GR 573 is een streekrondwandeling, maar zonder eenheidsprofiel in het karakter van landschap, architectuur of natuurlijke omgeving. Die diversiteit en sterke afwisseling is zonder twijfel één van de leuke aspecten aan deze tocht.

Contacteer ons