Op zoek naar wandelroute berekenen?

wandelroute berekenen
 
Meet de afstand van een hardlooproute.
Meld je nu gratis aan zodat je direct aan de slag kan met het bijhouden van al je hardlooptijden. Inclusief uitgebreide statistieken, je eigen blog en nog veel meer! Er trad een probleem op bij het aanmaken van je account.
Lening berekenen
afstanden meten met Google Maps Distance Calculator Start to run Beginnen met lopen Forum.
afstanden meten met Google Maps Distance Calculator. Bericht door Gerrie 04 Mar 2011, 1542.: Als je op wegen blijft die in Google Maps staan dan kan je redelijk simpel de afstand berekenen, maar onverharde weggetjes in parken en bossen en dergelijke staan hier natuurlijk niet in.
Lening berekenen
Bereken de KM afstand van je hardlooprondje, wandel of fietstocht.
seo specialist
Wandelrouteplanner Belgiƫ RouteYou.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Plan je wandelroute. RouteYou Wandelroutes Wandelrouteplanner. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Backlinks checker
GR-Wandelen Grote Routepaden.
De GR's' hebben een doorgaand karakter en liggen verspreid over heel Vlaanderen. Een GR-pad is een meerdaagse wandelroute die verschillende regio's' verbindt. Deze is herkenbaar aan de wit-rode markering. Een Streek-GR heeft een sterk regionaal karakter, is vaak een grote lus en is herkenbaar aan de geel-rode markering.
amstelshutters.nl
Wandelafstanden bepalen.
Klik links onderaan de kaart op het pictogrammetje met de liniaal naast schaal. Je kunt nu een afstand bepalen. Ga via de zoekbalk naar het gebied waar je de lengte van je wandelroute wilt bepalen. Via de verticale schuifbalk kan je inzoomen en uitzoomen.
Wandelrouteplanner Wandelnet.
In deze planner kun je vrij plannen over het LAW-netwerk, alle paden of de kortste route nemen. Log wel in anders kun je de route niet opslaan/printen. Voor gebruik van de planner met wandelknooppunten: klik op tabblad knooppuntenplanner. Home Wandelroutes Wandelrouteplanner.
Stippel zelf je looprondje uit!
Bovendien is het mogelijk hoogteverschillen en het aantal verbrande calorieƫn te berekenen. Stippel zelf je looprondje uit foto Gmaps. Surf naar de site Gmaps Pedometer en Jump to je loopgebied. Je gaat dan automatisch naar het gedeelte van de plattegrond waar je je looprondje wilt uitstippelen.

Contacteer ons