Meer resultaten voor wandelroute berekenen

wandelroute berekenen
 
Wandelrouteplanner Wandelnet.
In deze planner kun je vrij plannen over het LAW-netwerk, alle paden of de kortste route nemen. Log wel in anders kun je de route niet opslaan/printen. Voor gebruik van de planner met wandelknooppunten: klik op tabblad knooppuntenplanner. Home Wandelroutes Wandelrouteplanner.
LED Paneel
Wandelrouteplanner op het wandelknooppuntennetwerk in Vlaanderen.
Route Surprise Me In deze modus kun je na het aanklikken van een knooppunt kiezen welke afstand je wilt wandelen. Het systeem berekent een route die aan jouw vraag voldoet. Route In deze modus stippel je zelf een route uit door steeds een volgende knooppunt aan te klikken./."
iphone afbetaling
Wandelafstanden bepalen.
Je kunt ook de route aanpassen door op de Wandelaar of fietser te klikken. Via de link: Bestemming toevoegen kan je meerdere punten C, D ect toevoegen. Door het laatste tussenpunt hetzelfde als het vertrekadres te nemen ontstaat er een rondje.
sea life
Wandelroutes met Mappy. Vergelijk uw routes.
Vrachtwagen, 3 assen, MTM 12 T. Vrachtwagen, 2 assen, MTM 12 T, met oplegger. Vrachtwagen, 3 assen, MTM 12 T, met oplegger. Top zoekopdrachten van gebruikers. Tous les modes de transports avec Mappy. Itinéraire Transports en Commun. Routes om te ontdekken in België.
Ballonvaarten
afstanden meten met Google Maps Distance Calculator Start to run Beginnen met lopen Forum.
afstanden meten met Google Maps Distance Calculator. Bericht door Gerrie 04 Mar 2011, 1542.: Als je op wegen blijft die in Google Maps staan dan kan je redelijk simpel de afstand berekenen, maar onverharde weggetjes in parken en bossen en dergelijke staan hier natuurlijk niet in.
Stippel zelf je looprondje uit!
Bovendien is het mogelijk hoogteverschillen en het aantal verbrande calorieën te berekenen. Stippel zelf je looprondje uit foto Gmaps. Surf naar de site Gmaps Pedometer en Jump to je loopgebied. Je gaat dan automatisch naar het gedeelte van de plattegrond waar je je looprondje wilt uitstippelen.
Afstandmeten.nl.
Wanneer je op de kaart klikt wordt automatisch een route gepland vanaf het laatste punt naar dit punt en alle tussenliggende punten aan de kaart toegevoegd. Je kan kiezen om dit uit te schakelen en/of het plannen via voet, auto of fietspaden gaat.
Meet de afstand van een hardlooproute.
Meld je nu gratis aan zodat je direct aan de slag kan met het bijhouden van al je hardlooptijden. Inclusief uitgebreide statistieken, je eigen blog en nog veel meer! Er trad een probleem op bij het aanmaken van je account.

Contacteer ons