Resultaten voor wandelroute berekenen

wandelroute berekenen
 
Wandelrouteplanner op het wandelknooppuntennetwerk in Vlaanderen.
Route Surprise Me In deze modus kun je na het aanklikken van een knooppunt kiezen welke afstand je wilt wandelen. Het systeem berekent een route die aan jouw vraag voldoet. Route In deze modus stippel je zelf een route uit door steeds een volgende knooppunt aan te klikken./."
routeplanner voor fiets
Meet de afstand van een hardlooproute.
Meld je nu gratis aan zodat je direct aan de slag kan met het bijhouden van al je hardlooptijden. Inclusief uitgebreide statistieken, je eigen blog en nog veel meer! Er trad een probleem op bij het aanmaken van je account.
dakwerkers
Wandelrouteplanner Wandelnet.
In deze planner kun je vrij plannen over het LAW-netwerk, alle paden of de kortste route nemen. Log wel in anders kun je de route niet opslaan/printen. Voor gebruik van de planner met wandelknooppunten: klik op tabblad knooppuntenplanner. Home Wandelroutes Wandelrouteplanner.
Autoverzekering
Bereken de KM afstand van je hardlooprondje, wandel of fietstocht.
yoast seo
Wandelrouteplanner Belgiƫ RouteYou.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Plan je wandelroute. RouteYou Wandelroutes Wandelrouteplanner. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
Hoeveel kilometer heb je gewandeld? Goed Eten Gezond Leven.
Je kunt nu steeds van hoek tot hoek markers plaatsen en zo meet je de gelopen afstand. Je kunt zelfs de gemiddelde snelheid meten! Meten van afstanden met een horloge. Het is nog makkelijker om jouw afstand te berekenen door te gaan hardlopen met een sporthorloge.
Wandelafstanden bepalen.
Je kunt ook de route aanpassen door op de Wandelaar of fietser te klikken. Via de link: Bestemming toevoegen kan je meerdere punten C, D ect toevoegen. Door het laatste tussenpunt hetzelfde als het vertrekadres te nemen ontstaat er een rondje.
Stippel zelf je looprondje uit!
Bovendien is het mogelijk hoogteverschillen en het aantal verbrande calorieƫn te berekenen. Stippel zelf je looprondje uit foto Gmaps. Surf naar de site Gmaps Pedometer en Jump to je loopgebied. Je gaat dan automatisch naar het gedeelte van de plattegrond waar je je looprondje wilt uitstippelen.

Contacteer ons