Resultaten voor wandelen maasmechelen

wandelen maasmechelen
 
Wandelen Toerisme Maasmechelen.
Wat natuur en wandelroutes moet Maasmechelen zeker niet onderdoen voor andere groene gemeentes. Wij hebben de mooiste natuurgebieden van Limburg, hier gelegen in het hart van het Maasland. Enerzijds kan je schitterende natuurtaferelen ontdekken in ons Nationaal Natuurpark, de Maaswinkel, de kikbeekbron of het Kruinenpad?
auto
Nationaal Park Hoge Kempen Regionaal Landschap Kempen en Maasland.
Het Nationaal Park in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 5700 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Het gebied strekt zich uit over de gemeenten Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Zutendaal, Lanaken, Genk en As. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren. Iedereen is welkom om hier eindeloos te ontspannen: wandelen, fietsen, of gewoon zorgeloos te genieten van al dit moois.
kredietbank online
Nationaal Park Hoge Kempen Toerisme Maasmechelen.
/ Wandelen / Nationaal Park Hoge Kempen. Nationaal Park Hoge Kempen. Nationaal Park Hoge Kempen. Het Nationaal Park Hoge Kempen is een uniek natuurgebied van meer dan 5700 ha groot. Het grootste gedeelte bevindt zich op Maasmechels grondgebied, met uitlopers tot in Zutendaal, Lanaken, Genk en As, die elk een eigen toegangspoort hebben. In Maasmechelen bevinden er zich 2 toegangspoorten namelijk Connecterra en de Mechelse Heide.
SEO Page Optimizer Nederland
De wandelroutes Connecterra.
CONNECTERRA Terhills, Zetellaan 54., 3630 Eisden Maasmechelen. E314 Brussel Aken, afrit 33 Nationaal Park-Oost. Volg richting Maasmechelen Leisure Valley. Ruime parkeervoorziening net voorbij Decathlon en nabij Maasmechelen Village. Volg vanaf daar de wegwijzers CONNECTERRA 5 minuten stappen. Ontdek ons op.
http://www.carcenterutrecht.nl/
Maasmechelen Eisden Maasmechelen Dagstappergids Limburg Dagstappers GR-Wandelen Grote Routepaden.
RV Route Overzicht Walloni. Over de grens. Op weg Abonneren. Maasmechelen Eisden Maasmechelen. Wandelen in het Nationaal Park Hoge Kempen: een uniek natuurgebied. Het uitgestrekte gebied van de Mechelse Heide, een van de allereerste staatsnatuurreservaten, is nu de kern van het Nationaal Park Hoge Kempen.
Open Makelaars
Mechelse Heide Toerisme Maasmechelen.
Box Nationaal Park Hoge Kempen met alle kaarten: 16. Deel deze pagina op. Dagtrips voor groepen. Uit In Maasmechelen. Zoek op deze trefwoorden Zoek. Meer informatie over. ETEN EN DRINKEN. WAT TE DOEN? Bezoek Toerisme Maasmechelen. Zetellaan 35 3630 Maasmechelen.
Connecterra wandelen op terrils Maasmechelen Eisden Lanklaar.
Landschapsvorming en hervorming. Wandelen langs en over de terrils van Connecterra. Ondanks de boeiende natuur die zich hier de voorbije 30 jaar heeft ontwikkeld, is dit geen natuurreservaat maar recreatiedomein. Het gebied is volledig omrasterd. Om de enige officile toegang te bereiken: Rij naar het shopping center Maasmechelen Village, de oude schachtbokken mijnliften die je ziet opdoemen: daar moet je zijn voor de officiële ingang.
Kikbeekbron Agentschap voor Natuur en Bos.
Naast fietsen, wandelen en paardrijden kun je er eveneens je vislijn uitwerpen in één van de forellenvijvers. Rijke waaier aan heidevegetaties. Talrijke vogels zoals de geelgors, nachtzwaluw en boomleeuwerik. Bruinkoollagen aan de oppervlakte. Maakt deel uit van het Nationaal Park Hoge Kempen. Toon meer informatie. De Vallei van de Kikbeekbron is een prachtig natuurdomein in de gemeente Maasmechelen en behoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen.

Contacteer ons