Meer resultaten voor achternamen belgie

achternamen belgie
 
Website familienaam.be in een nieuw kleedje www.familiekunde-vlaanderen.be.
Op die manier zullen de bezoekers van familienaam.be zowel de verspreiding van een familienaam in België als de betekenis ervan kunnen opzoeken. Marynissen geeft via deze website tevens een toelichting omtrent de historiek van de familienaamgeving in België Alles over familienamen.
belle plagne
Een familienaam kiezen Vlaanderen.be.
uit een moeder wiens huwelijk meer dan 300 dagen ontbonden is. Voor meer informatie over familienamen kunt u terecht bij de burgerlijke stand van uw gemeente. Op de website van de Federale Overheidsdienst Justitie kunt u lezen hoe de nieuwe wetgeving en de vrije naamkeuze in zijn werk gaat.
motorfiets onderdelen
Familienaam.be Geografische spreiding van familienamen in België.
Er zijn varianten van deze naam. Let op hoofdletters, spaties en accenten! Alles over familienamen. Concept: Ann Marynissen Paul Bijnens. Met steun van Familiekunde Vlaanderen. Gegevens: Belgisch bevolkingsregister 1998, 2008. Typ je familienaam, druk op enter en bekijk de verspreiding ervan.
dakwerken Herenthout
Aantal en spreiding van familienamen in België en Nederland Naamkunde.
Op www.familienaam.be en www.familienaam.nl kan men kijken hoe verschillende achternamen over Nederland en België verspreid zijn. Uit de verspreiding van zijn familienaam in een aaneengesloten gebied in een bepaalde streek is af te leiden dat de gemiddelde Vlaming bij voorkeur in zijn geboortestreek blijft wonen.
financiering auto
Dit zijn de meest voorkomende familienamen in 2016 Samenleving De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
De kans is niet onbestaande dat u als lezer er een van bent: een van de 86.471 Belgen die de familienaam Peeters, Janssens of Maes draagt. Die top drie voert opnieuw de lijst aan van de meest voorkomende familienamen in ons land.
Peeters meest voorkomende familienaam in Vlaanderen en België VRT-Taalnet.
Daarna volgen de achternamen Maes 22.070 keer, Jacobs 16.920 en Willems 15.242. Mertens, Claes, Wouters, Goossens en De Smet vervolledigen de top tien in het Vlaamse gewest. De Belgische top tien bevat overigens exact dezelfde tien namen als de top tien in Vlaanderen.
10 meest voorkomende achternamen in Vlaanderen en België.
Home Overige Diverse weetjes 10 meest voorkomende achternamen in Vlaanderen en België. 10 meest voorkomende achternamen in Vlaanderen en België. Hoe heet jij? De recentste statistieken van de FOD Economie tonen welke achternamen in 2016 het vaakst voorkomen in Vlaanderen, Wallonië, Brussel en België.
Familienamen.
Toponymisch Woordenboek van Belgi, Nederland, Luxemburg, Noord-Frankrijk en West-Duitsland voor 1226 Maurits Gysseling Belg. interuniversitair centrum voor neerlandistiek 1960. Vondelingen en hun naamgeving L.De Man Onomastica neerlandica 1956. Woordenboek van de familienamen in Belgi en Noord-Frankrijk grondig herziene en vermeerderde uitgave Dr.

Contacteer ons