Op zoek naar achternamen belgie?

achternamen belgie
 
Familienamen Statistieken Analyses Home.
Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be. Geschillen en klachten. Namen en voornamen. Meest voorkomende familienamen in 2016 België en Gewesten Top 10. België Vlaams Gewest Waals Gewest Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 1 Peeters 31.926. 1 Peeters 28.468. 1 Dubois 9.450.
leningen samenvoegen
Website familienaam.be in een nieuw kleedje www.familiekunde-vlaanderen.be.
Op die manier zullen de bezoekers van familienaam.be zowel de verspreiding van een familienaam in België als de betekenis ervan kunnen opzoeken. Marynissen geeft via deze website tevens een toelichting omtrent de historiek van de familienaamgeving in België Alles over familienamen.
leningen samenvoegen
Een familienaam kiezen Vlaanderen.be.
uit een moeder wiens huwelijk meer dan 300 dagen ontbonden is. Voor meer informatie over familienamen kunt u terecht bij de burgerlijke stand van uw gemeente. Op de website van de Federale Overheidsdienst Justitie kunt u lezen hoe de nieuwe wetgeving en de vrije naamkeuze in zijn werk gaat.
samenvoegen
Familienaam.be Geografische spreiding van familienamen in België.
Er zijn varianten van deze naam. Let op hoofdletters, spaties en accenten! Alles over familienamen. Concept: Ann Marynissen Paul Bijnens. Met steun van Familiekunde Vlaanderen. Gegevens: Belgisch bevolkingsregister 1998, 2008. Typ je familienaam, druk op enter en bekijk de verspreiding ervan.
spaanse
Aantal en spreiding van familienamen in België en Nederland Naamkunde.
Op www.familienaam.be en www.familienaam.nl kan men kijken hoe verschillende achternamen over Nederland en België verspreid zijn. Uit de verspreiding van zijn familienaam in een aaneengesloten gebied in een bepaalde streek is af te leiden dat de gemiddelde Vlaming bij voorkeur in zijn geboortestreek blijft wonen.
2l-courtage.fr
Zo veel mensen lopen er rond met jouw achternaam Metro.
Op de website van Forebears vind je het antwoord in een oogopslag. Niet enkel kom je het aantal personen met dezelfde achternaam te weten, maar ook waar deze zich precies bevinden in de wereld. Bij sommige achternamen staat zelfs de betekenis erbij.
Familienaam en huwelijk België in Oostenrijk, in Slovakije en in Slovenië.
een attest door de Ambassade laten afleveren waaruit blijkt dat Mevrouw X, van Belgische nationaliteit, die volgens de Oostenrijkse wetgeving Mevrouw Y werd na haar huwelijk met Mijnheer Y, na inzage van de voorgelegde documenten, toch voor de Belgische wet Mevrouw X blijft."
Hoeveel mensen hebben mijn achternaam? Ontdek het hier! Historicus Rob.
En dat per gemeente, in zowel Vlaanderen als Wallonië. Opletten bij het gebruik van de zoekmachine voor achternamen in België. Het is wel even opletten wanneer je de zoekmachine van Familiekunde Vlaanderen gebruikt. Daarom geef ik je graag enkele tips mee.

Contacteer ons