Zoeken naar limburgse heide

limburgse heide
 
Nationaal Park Hoge Kempen Agentschap voor Natuur en Bos.
Het 5.700 hectare grote Nationaal Park Hoge Kempen strekt zich uit over de Limburgse gemeenten Maasmechelen, As, Zutendaal, Lanaken, Dilsen-Stokkem en Genk. Hier draait alles om duurzaam natuurbeheer en natuurgerichte recreatie. Welkom in het enige erkende Nationaal Park van België. De natuur in het Nationaal Park Hoge Kempen gaat tijdens de winter in rust. Dit is de uitgelezen periode om heel wat noodzakelijke beheerwerken uit te voeren. De trappen aan het uitzichtpunt krijgen een opknapbeurt groene wandellus. Om te voorkomen dat de heide dichtgroeit, wordt boomopslag verwijderd op allerlei manieren.
voice
Nationaal Park Hoge Kempen: langs heide en vergezichten 2014 Fietsroute RouteYou.
Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie Verbergen. Nationaal Park Hoge Kempen: langs heide en vergezichten 2014. RouteYou Limburg Fietsparadijs Routes Nationaal Park Hoge Kempen: langs heide en vergezichten 2014.
rolex verkopen
VIDEO. Limburgse heide staat nu al in bloei en dat levert pr. Maasmechelen Het Nieuwsblad.
18/08/2017 om 1354: Bron: TV Limburg Print Corrigeer. Limburgse heide staat nu al in bloei en dat levert prachtige beelden op. We zitten in de tweede helft van augustus, en vroeger dan andere jaren begint de heide in Limburg al in bloei te staan.
loopbrug
Dauwtrippen door de Limburgse heide Inventis.
Dauwtrippen door de Limburgse heide. Geschreven door: Bart Vandebeek. Samenkomst aan het natuurreservaat. We spraken af op de parking van het natuurreservaat om daar om half 7 aan onze dauwtrip te beginnen. Tijdens het arriveren van de collega's' leek het echter alsof een Japanse delegatie met ons mee ging wandelen, de éne na de andere camera werd bovengehaald en al snel werd elkanders mannelijkheid vergeleken.
speelautomaat
Nationaal Park Hoge Kempen Regionaal Landschap Kempen en Maasland.
Het Nationaal Park in de Belgische provincie Limburg, is een uniek natuurgebied waar meer dan 5700 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Het gebied strekt zich uit over de gemeenten Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Zutendaal, Lanaken, Genk en As. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide, grote waterplassen getuigen van grind en zandwinning, hoge toppen bieden grootse vergezichten, In dit natuurlijke decor leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.
Op de purperen heide Toerisme Limburg.
U bent hier. Op de purperen heide. Op de purperen heide. De heide staat op dit moment volop in bloei. De tijd van het jaar dat je kan kuieren langs velden vol paarse heide. De ideale omgeving om de perfecte landschapsfoto te maken.

Contacteer ons