Op zoek naar wandelen in de kempen?

wandelen in de kempen
 
Ontdek de Kempen in deze wandelingen Gazet van Antwerpen.
Ontdek de Kempen in deze wandelingen. 06/10/2017 om 1331: door Hans Otten. De Kempen zijn één grote brok natuur, van riviertjes, vennen, bossen en landduinen. Die vallen ten volle te ontdekken tijdens onder meer deze zondagse en één zaterdagse wandeltochten.
chalet la plagne
Wandelen in Antwerpse Kempen Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Meer informatie Verbergen. Wandelen in Antwerpse Kempen Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Dromos Bezienswaardigheden Antwerpse Kempen Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser.
vendome
Wandelen Maasvallei Regionaal Landschap Kempen en Maasland.
Al de wandelingen zijn op eenzelfde manier bewegwijzerd met de gekende wandelpalen. Er wordt gewerkt met wandellussen zodat je wandeling eindigt op de plaats waar je gestart bent. De startplaatsen zijn telkens gelegen aan een parking en zijn voorzien van een duidelijk overzichtsbord met een aanduiding van de verschillende wandellussen. Al de lussen kan je in twee richtingen wandelen.
woonkrediet berekenen
Afdeling Pasar VZW.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Gps Kempen. Je kan op elk moment eenvoudig afmelden. Ik schrijf me in! Door in te schrijven op de nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyvoorwaarden van Pasar. Pasar is er voor jou. Ontdek onze ledenvoordelen. Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen. Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenlandt?
reachtruck te koop
Streek-GR Kempen GR netwerk Vlaanderen GR-Wandelen Grote Routepaden.
Om de logies te kunnen overlopen dient u ingelogd te zijn. Tussen Herentals de Poort van de Kempen en Tielen krijg je de Heuvelrug voorgeschoteld. Verrassend dat je na 24, km wandelen door een bebost gebied toch 80 meter hebt geklommen. Turnhout ligt ook op deze route. Langs het noorden wachten je de Turnhoutse Vennen met het Zwarte Water. Dankzij een gecoördineerde aanpak van Natuurpunt, Agentschap Natuur en Bos ANB en de Vlaamse Landmaatschappij werden verschillende kleine natuurgebieden samengebracht tot één groot geheel. De GR-route voert daar dwars doorheen. Rond Ravels wandel je dan door uitgestrekte bossen waarin af en toe rustgevende vijvers zijn neergelegd. Vanaf Poppel volg je een dagje de smokkelaarspaden. Samen met de riviertjes Aa en Poppelse Leij steek je kronkelend de grens over om in Baarle Hertog weer af en toe Belgische bodem te voelen.
Wandelen Nationaal Park Hoge Kempen.
Op een boogscheut van het Nationaal Park Hoge Kempen liggen nog andere natuurlijke schatten die je de typische landschappen van de Hoge Kempen tonen! Naast Duinengordel met drie wandelgebieden Oudsberg, Donderslag en Solterheide heb je Bergerven en in uiterste noorden van de Hoge Kempen en grenzend aan het GrensPark KempenBroek, vind je het wandelgebied Erpekom Ellikom.
Wandelen: de ideale zuurstofkuur Kempen Campings vzw.
Van een korte boswandeling met de kinderen tot een avontuurlijk weekend in het groen. In de Antwerpse Kempen wandel je zoals jij dat wil. Voor jou geselecteerd: 350 wandelroutes. Aantrekkelijke trajecten, uniform bewegwijzerd en vol variatie. Maar wandelen in de Antwerpse Kempen betekent méér dan stappen.
Nationaal Park Hoge Kempen Nationaal Park Hoge Kempen.
Wandelen, fietsen meer. Nationaal Park Hoge Kempen. Wandelgebied Thor Park. BLOG: Lore Genkt. Nationaal Park Hoge Kempen. Test User 1. Hou je van sportieve activiteiten in het groen? Dan is domein Kattevennen je op het lijf geschreven! Kattevennen is één van de zes toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen in Limburg.

Contacteer ons