Zoeken naar maasmechelen park

maasmechelen park
 
Natuurgebied of park, Maasmechelen UiT in Vlaanderen.
Boomplantdag in Maasmechelen: kom een van de 7000 bomen mee planten! Maasmechelen, Natuurgebied Maaswinkel in Maasmechelen. Natuurgebied of park. Kasteeltuin Vilain XIIII. Leut, Chateau Vilain XIIII. Natuurgebied of park. Natuurgebied of park. Natuurgebied of park. de eisdense herder. 3630 Maasmechelen wipstraat 10.
traplift
Connecterra Maasmechelen Nationaal Park Hoge Kempen.
Connecterra heeft 4 terrils, waarvan er 3 toegankelijk zijn. Vanaf hun toppen heb je een onvergetelijk uitzicht op het omliggende landschap van de Maasvallei en van het Nationaal Park Hoge Kempen. Vanaf het bezoekersonthaal is de kortste weg naar het panorama van de lange terril bewegwijzerd. De panorama-app geeft uitleg bij alles wat zich voor je uitstrekt. Wie meer tijd en sterke kuiten heeft, kan via de gele wandeling ze alledrie beklimmen. Quiz-app voor kinderen. Kinderen kunnen het gebied spelenderwijs ontdekken met de app. Een speeltuin in het thema van de mijn is goed voor uren speelplezier voor kleine en grote kinderen. Vanaf het terras kan je een oogje in het zeil houden. In de omgeving. Connecterra maakt deel uit van de toeristisch-recreatieve bestemming Terhills. In het Terhills Cablepark kan je o.a. Je wordt voortgetrokken door een kabel in plaats van een boot. Avonturiers kunnen downhill racen. Iets rustiger maar ook de nodige kick geeft Maasmechelen Village, een topper voor de shopper.
crelan
Wandelen in Maasmechelen Overzicht van alle wandelroutes RouteYou.
Wandelen in Maasmechelen Overzicht van alle wandelroutes. RouteYou Dromos Bezienswaardigheden Maasmechelen Overzicht van alle wandelroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
Springkasteel
Connecterra wandelen op terrils Maasmechelen Eisden Lanklaar.
Connecterra is open elke dag behalve maandag van 10 tot 18 uur. Je betaalt bij het onthaalpaviljoen van Connecterra bij de schachtbokken achter Maasmechelen Outlet Village 3 ingang, 5 voor een abonnement. Je kan daar bij het infocentrum ook een wandelkaart kopen 25, van het gebied, deze kaart is tevens opgenomen in de wandelbox van het Nationaal Park Hoge Kempen.
speeltuin lommel
Toegangspoort Connecterra Maasmechelen Toerisme Limburg.
U bent hier. Toegangspoort Connecterra Maasmechelen. Toegangspoort Connecterra Maasmechelen. Bereken de route. Toevoegen aan favorieten. From 01/10/2017 till 31/03/18. From 01/04/2018 till 30/09/18. Closed from 2017-12-24 till 2017-12-25. Kerstdagen Closed from 2017-12-31 till 2018-01-01. Connecterra is de hoofdtoegangspoort van het Nationaal Park Hoge Kempen.
https://www.patistmakelaardij.nl/
Zwembad Prinsenpark Gemeente Maasmechelen.
Wonen in Maasmechelen Wonen aan het Nationaal Park Wonen aan het water Wonen in de Maasvallei Wonen in stedelijk gebied. Afval Afvalkalender Afvalpreventie Composteren Recyclageparken Sluikstorten en zwerfvuil Kringloopgoederen. Duurzaamheid Duurzame ontwikkeling Maasmechelen gaat klimaatneutraal Duurzaam bouwen en wonen Wat doet Maasmechelen rond duurzaamheid?
Nationaal Park Hoge Kempen Toerisme Maasmechelen.
Het Nationaal Park Hoge Kempen is een uniek natuurgebied van meer dan 5700 ha groot. Het grootste gedeelte bevindt zich op Maasmechels grondgebied, met uitlopers tot in Zutendaal, Lanaken, Genk en As, die elk een eigen toegangspoort hebben. In Maasmechelen bevinden er zich 2 toegangspoorten namelijk Connecterra en de Mechelse Heide.

Contacteer ons