Meer resultaten voor mechelen toerisme

mechelen toerisme
 
App Visit Mechelen Visit Mechelen.
App Visit Mechelen. Volg ons op. Stap in het rijke verleden van de stad Mechelen. Meer dan 300 beschermde gebouwen en 5 vermeldingen op de lijst van UNESCO: daarmee is de voormalige hoofdstad van de Bourgondische Nederlanden één grote schatkamer.
Mechelen
Toerisme Mechelen Visit Mechelen.
Volg ons op. Maandag 10 u. Dinsdag 10 u. Woensdag 10 u. Donderdag 10 u. Vrijdag 10 u. Zaterdag 10 u. Zondag 12.30 u. Toerisme Mechelen, Hallestraat 2-4-6, 2800 Mechelen. T 32 70 22 00 08. F 32 15 29 76 53.
mechelen taxi
Toerisme Mechelen lanceert mobiele app toerisme vlaanderen.
Home Toerisme Mechelen lanceert mobiele app. Toerisme Mechelen lanceert mobiele app. 9 april 2015. Toerisme Mechelen heeft de mobiele app Visit Mechelen gelanceerd. In deze app vindt de nationale en internationale bezoeker een schat aan multimediale informatie over de stad, zoals foto's' uit de oude doos, plannetjes en routes, maar ook audio en video en 360 panorama's' die hem door muren van gebouwen laten kijken.
SEO Page Optimizer Nederland
Visit Mechelen.
Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Verberg Meer informatie. Ga naar hoofdinhoud. Ga naar zoek. UiT in Mechelen. Winter in Mechelen. 8 Historische Kerken. Expo / Festival. Met het openbaar vervoer.
3 maanden
Attracties Musea Visit Mechelen.
Zo is Mechelen. In de binnenstad vind je verschillende musea en attracties op wandelafstand van elkaar. Of wissel je een stadsbezoek graag af met een frisse neus buiten het stadscentrum? Dan kom je in onze blauw-groene rand zeker aan je trekken!
taxi mechelen station
78 procent Mechelaars steunt toerisme in stad Mechelen Het Nieuwsblad.
In een kleinere bestemming als Mechelen haalt momenteel 6% van de bevolking zijn inkomen uit toerisme. Maar het potentieel van toerisme op economisch vlak ontgaat de bewoners zeker niet. 13% van de Mechelse respondenten geeft aan dat hij/zij er economisch op vooruit zou gaan moest toerisme in de stad nog groeien.
mechelen belgie
Toerisme Mechelen Toerisme Oost-Vlaanderen.
Met de bus. Met de trein. Lokaal toeristisch infokantoor. Voor gedetailleerde openingsuren: zie website. 070 22 28 00. 5 Populairste fietsroutes. Erfgoed en cultuur. Natuur en recreatie. Gidsen en magazines. Blijf op de hoogte. Nieuws en tips. Blijf op de hoogte.
Toerisme in Mechelen 2017 Beoordelingen TripAdvisor.
Toerisme in Mechelen. Hotels in Mechelen. BB's' in Mechelen. Vluchten naar Mechelen. Restaurants in Mechelen. Wat te doen in Mechelen. Foto's' van Mechelen. Kaart van Mechelen. Alle Mechelen hotels. Hoteldeals voor Mechelen. Lastminutehotels in Mechelen. Zakenhotels in Mechelen. Eco-hotels in Mechelen.

Contacteer ons