Resultaten voor toegangspoorten nationaal park hoge kempen

toegangspoorten nationaal park hoge kempen
 
Nationaal Park Hoge Kempen Toerisme Limburg.
Activiteiten voor jong en oud vind je aan de toegangspoorten aan de rand van het Nationaal Park Hoge Kempen. Ontdek hier het volledige aanbod. Nationaal Park Hoge Kempen in beeld. Bekijk hier de video's' van het Nationaal Park Hoge Kempen in beeld.
LED Paneel
Nationaal Park Hoge Kempen Agentschap voor Natuur en Bos.
Vijf toegangspoorten met elk hun eigen beleving. Het Nationaal Park Hoge Kempen beschikt over een uitgekiend routenetwerk voor recreanten en toeristen en is toegankelijk via vijf onthaalpoorten. Deze poorten zijn aan de rand van het park gelegen, om de eigenheid van de natuurpracht te beschermen en te vrijwaren.
omega horloge verkopen
Over ons Nationaal Park Hoge Kempen.
Op 23 maart 2006 is het Nationaal Park Hoge Kempen officieel geopend. Ondertussen heeft het Nationaal Park 6 Toegangspoorten die als startplek dienen voor je bezoekje aan dit gebied. Talrijke partners zijn uitgenodigd om het Nationaal Park Hoge Kempen te realiseren.
backlinks
Nationaal Park Hoge Kempen Regionaal Landschap Kempen en Maasland.
Maar er is een hoop te beleven in het Nationaal Park. Plan je een bezoek aan het Nationaal Park? De Bezoekersgids, boordevol inspiratie en informatie, is hierbij een handig hulpmiddel. Ontdek de Toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen. Mechelse Heide Maasmechelen.
Ballonvaren
Nationaal Park Hoge Kempen Nationaal Park Hoge Kempen.
Dan is domein Kattevennen je op het lijf geschreven! Kattevennen is één van de zes toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen in Limburg. Elke poort staat in het teken van een natuurthema, voor Kattevennen is dit de macrokosmos met de Cosmodrome als opvallendste oriëntatiepunt.
Nationaal Park Hoge Kempen Connecterra.
Nationaal Park Hoge Kempen. Nationaal Park Hoge Kempen. Limburg is de groenste provincie van Vlaanderen, met als blikvanger het Nationaal Park Hoge Kempen. Dit 5700 ha grote natuurgebied strekt zich uit over de gemeenten Dilsen-Stokkem, Maasmechelen, Zutendaal, Lanaken, Genk en As. Uitgestrekte bossen en heidevlakten, grote waterplassen en hoge toppen met eindeloze vergezichten liggen er klaar voor jouw avontuur! Het Agentschap voor Natuur en Bos staat in voor het beheer van deze natuurlijke parel. Verken het Nationaal Park te voet, per fiets of te paard en maak je tocht nog boeiender door met een Ranger op pad te gaan. Wist je trouwens dat deze natuurlijke schat en de omliggende mijnsites kandidaat-werelderfgoed zijn? 1 Nationaal Park, 6 keer anders. De 6 toegangspoorten van het Nationaal Park vormen het ideale vertrekpunt voor je avontuur.
De zes toegangspoorten Toerisme Limburg.
Home Beleven Zien Natuur en buitenleven Een waaier aan landschappen Het nationaal Park Hoge Kempen De zes toegangspoorten. De zes toegangspoorten. Verfijn je selectie. Remove Type: 409 filter Type: 409. Remove Inhoudstype: Attractie filter Inhoudstype: Attractie. Remove Type: 739 filter Type: 739.
Nationaal Park Hoge Kempen Wikipedia.
De start van deze wandellussen bevindt zich aan een van de 6 toegangspoorten. De fietspaden in het nationaal park maken deel uit van het knooppuntennetwerk van het fietsroutenetwerk van het Regionaal Landschap Kempen en Maasland. Verder bestaat er binnen het nationaal park een netwerk van 140 km meestal onverharde ruiter en menpaden dat aansluit op het ruiter en menroute Limburgse Kempen. Deze zijn georganiseerd via een knooppuntensysteem gelijkend op het fietsknooppuntennetwerk. Met Europese steun zijn Rangers" opgeleid die de verschillende soorten bezoekers en recreanten kunnen laten kennismaken met het Nationaal Park in de Hoge Kempen.

Contacteer ons